header kep

Ajánlatkérés

A napelemek fajtái – mi a különbség közöttük?

A napelemek sosem voltak még ennyire népszerűek, mint mostanság. Azonban érdemes kicsit közelebbről is megismerkedni velük, ha mi is napelemes rendszer telepítésén törjük a fejünket, hiszen a napelemeknek több típusa létezik. Mi a különbség tehát ezen típusok között és milyen előnyeik, valamint hátrányaik vannak?

Bővebben

A napelemes rendszerek előnyei – miért éri meg és kiknek?

Mondanunk sem kell, hogy a mostani időkben a napelemek utáni érdeklődés igencsak megnövekedett. A klímaváltozás, a háborús helyzet és az infláció miatt a rezsiárak is egyre jobban az egekbe szöknek. A napelemek viszont minden otthon számára lehetőséget nyújtanak az elszabadult rezsiszámlák kordában tartására.

Bővebben

Panelházak vízszigetelése – mutatjuk az előnyöket

A belső terek vízszigetelése, mégpedig itt a minőségi kivitelezésen van a hangsúly, kulcsfontosságú. Ami kifejezetten jó hír, hogy igény esetén akár utólag is megoldható, bontás és több napos beavatkozás nélkül. Na, de miért is olyan lényeges mindez?

Bővebben

A tetőtér szigetelése

A tetőtér optimális szigetelése manapság akár még utólagosan is megoldható, ám a legjobb természetesen a tervezés pillanatában letisztázni a részleteket, így ugyanis a tartós, évtizedekre szóló, elégedettséget borítékoló végeredmény nem szenvedhet csorbát.

Bővebben

Mikor érdemes lecserélni a meglévő nyílászárókat?

A nyílászárók cseréje mindenkor jó ötlet, amikor a cél az egyre fejlettebb, innovatívabb technológia beépíttetése. Viszont akadnak bőven olyan élethelyzetek, amikor a csere nem egy eshetőség, hanem konkrétan nagybetűs szükség.

Bővebben

Klímarendszerek megfelelő tisztítása

A klímák napjainkban a felüdülés ígéretével kecsegtetnek. És ez az az ígéret, ami egyre többek életében válik kézzel fogható, érzékelhető valósággá. Ez tehát mindenképpen jó hír. Viszont valamiért a mai napig kevesen tudatosítják magukban, hogy a speciálisan légkondicionálásra tervezett gépek időközönként tisztításra szorulnak, lévén a beépített szűrőikben finoman szólva is sok minden „fennakadhat”.

Bővebben

Váltás teljes nézetre!