header kep

Ajánlatkérés

Szolgáltatások

Fémszerkezetes csarnokok építése

A könnyűszerkezetes építkezés előnye, hogy egy autószalon, egy benzinkút kiszolgáló épülete, vagy egy hangár akár pár hónap alatt felépüljön. A nagy fesztávolságok áthidalását igénylő csarnokokhoz manapság már kézenfekvő megoldást nyújtanak az acél könnyűszerkezetes technológiával épült rendszerek.

Bővebben

Építőipari kivitelezési munkák

Építőipari tevékenységünk során a legújabb professzionális anyagok és technológiák alkalmazására törekszünk. Megrendelőink igényeinek maximális kielégítése érdekében szakkivitelező cégekkel működünk együtt.

Bővebben

Panelházak hő- és vízszigetelése

Szakkivitelező cégekkel együttműködve vállaljuk panelházak víz- és hőszigetelését.

Bővebben

Palatetők felújítása

A technológia lehetővé teszi elöregedett, repedt, beázó síkpalával, hullámpalával, trapézlemezzel, vagy bádoggal fedett épületek felújítását bontás nélkül. Alkalmazható közintézmények, ipari-, lakó- és melléképületek felújítására. Előnye, hogy a meglévő tetőfedés lebontása nélkül a munkálatok gyorsan, beázásmentesen elvégezhetők.

Bővebben

Lapostető szigetelés

Lapostető szigetelés előtt, egy helyszíni felmérés és konzultáció során megvizsgáljuk a tető konstrukcióját, a csapadékvíz elvezetésének lehetséges problémáit, a tető lejtésviszonyait, a kapcsolódó bádogos szerkezeteket, az épület megközelíthetőségét, stb...és ennek tudatában teszünk ajánlatot a legmegfelelőbb tető szigetelési eljárásra.

Bővebben

Napelem-rendszerek telepítése

A napelemes rendszer egy úgynevezett elektrovoltaikus rendszer, amely a Nap energiájából állít elő elektromos áramot, ezt az áramot egy oda-vissza forgó mérőn keresztül betáplálja az elektromos hálózatba, ahonnan azt Ön bármikor vissza tudja vételezni!

Bővebben

Váltás teljes nézetre!