header kep

Ajánlatkérés

Miért érdemes lecserélnünk a nyílászárókat?

Gyakori hibának számít, ha túl sokáig halogatjuk öreg ablakaink lecserélését. Az új ablakok telepítése jelentősen változtathat otthonunk megjelenésén, környezetre gyakorolt hatásán, illetve védelmén.
 

De miért is fontos helyettesítenünk a régi és elavult ablakokat újabb, jobb minőségű termékekkel? Az új ablakok fő előnye az energiatakarékosság, így megspórolhatjuk a fűtés-, és a légkondicionáló költségeink egy részét.  Lehet, hogy kezdetben nagyobb összeget kell fordítanunk az új ablakokra, de erre befektetésként is tekinthetünk, mivel ez által csökkenthetjük energia számláinkat az elkövetkezendő hónapokban.


Szintén előny, hogy természetes napfényt engedhetünk be otthonunkba, anélkül, hogy aggódnunk kellene a magas UV-sugárzás miatt. Az UV-sugarak kifakíthatják és károsíthatják a padlókat és a bútorokat, de jó minőségű ablakok telepítésével megvédhetjük otthonunk belső tereit a rongálódástól.

 
Az új ablakok biztosabbak és biztonságosabbak. Nagyobb védelmet nyújtanak számunkra, valamint megelőzhetjük az esetleges betöréseket. Az új, erősebb nyílászárókat nehezebb megrongálni és feltörni. Emellett még végezhetünk megelőző biztonságtechnikai lépéseket, mint a zárak és a kilincsek cseréje és a biztonsági üveg beépítése az alap üvegek helyett. Összességében érdemes minél hamarabb új ablakokat beszereznünk, ha házunk nyílászárói elavultak. Vissza
Váltás teljes nézetre!