header kep

Ajánlatkérés

Mi a teendő a tető károsodása esetén?

Háztulajdonosként nehéz megjósolnunk, hogy mikor okozhat komolyabb károkat az időjárás tetőnk szerkezetében. Fontos tisztában lennünk azokkal a megfelelő lépésekkel, amelyeket meg kell tennünk, ha a tetőnk megsérülne.
 

Az első lépés a kár mértékének felmérése. Miután megvannak a hozzávetőleges kárbecslések, könnyebben kommunikálhatunk a biztosítónkkal, megvitathatjuk a szükséges intézkedéseket és a  felújítási folyamatot a szakemberekkel, valamint elkerülhetjük az extra költségeket. A kárfelmérést érdemes nappali fényben végeznünk. Vegyük figyelembe a sérülés súlyosságát, és alaposan vizsgáljuk meg, hogy vannak-e nagyobb hiányzó felületek vagy csak néhány véletlenszerű zsindely hiányzik.Második lépésként készítsünk ideiglenes javításokat a károk minimalizálása érdekében. Ha a tető megrongálódik egy lakóterület felett, akkor a belső térben akár vízszivárgás is előfordulhat, amit érdemes megjavítanunk minél hamarabb a beázás elkerülése végett. Lépjünk kapcsolatba biztosítónkkal, tudakoljuk meg, hogy elég nagy-e a kár ahhoz, hogy fedezze a lakásbiztosítást, vagy olcsóbb lenne-e ha vállalkozókat kérnénk-e fel a szükséges javítások elvégzésére.

 

Ha szükséges, lépjünk kapcsolatba egy megbízható vállalkozóval vagy céggel a tető javítása érdekében. Ha úgy döntünk, hogy magán szakembert szeretnénk felbérelni, mindig professzionális tanúsítvánnyal, kimagasló szakmai tapasztalattal rendelkező tető szakembereket kérjünk fel a munka elvégzésére. Vissza
Váltás teljes nézetre!