header kep

Ajánlatkérés

Háztető trendek 2018-ban

A háztetőket illetően az évben az intenzív színek fognak dominálni, különösképpen az élénk vörös, a fehér és a mély kék. A tető trendet egyértelműen ezek a színek határozzák meg idén, de a réz különböző árnyalatai is népszerűek lesznek a háztulajdonosok körében. A tető anyagának tekintetében a rozsdamentes fém lesz a meghatározó.Az elmúlt években a földszínű és a halvány színű tetők voltak közkedveltek, viszont ebben az évben az emberek merészebb színeket keresnek, olyanokat, melyek felhívják a figyelmet otthonukra és megkülönbözteti azt a többi háztól.  A kreativitás fontos szerepet tölt be, amire remek lehetőséget nyújtanak a fém tetőfedés legújabb árnyalatai.

Mire érdemes figyelni az új tető kiválasztásakor? Figyelembe kell vennünk a különféle időjárási körülményeket és a napszakokat, amikor új tetőt választunk. A tető színe, tónusa és megjelenése változhat a különböző fényviszonyok miatt.

A fémtetők klasszikus, sokoldalú és időtlen megjelenést biztosítanak. Számos stílusa létezik, valamint más tetőfedő anyag kinézetét is visszaadhatjuk használatukkal. Esztétikus megjelenést biztosítanak a szomszédságban, telepítésükkel pedig növelhetjük házunk értékét és szépségét. A környezettudatosság egyre nagyobb hangsúlyt kap napjainkban, így ebből a szempontból is érdemes ezt a típusú tetőt választani. A fémtetők sokkal környezetkímélőbbek, mint a zsindelyek, mivel gyakran újrahasznosított anyagokból készülnek. 


Vissza
Váltás teljes nézetre!