header kep

Ajánlatkérés

Palatetők bontás nélküli felújítása

Cégünk számos referenciával és ebből adódóan tapasztalattal rendelkezik a palatetők korszerűsítése területén. A már régi, rengeteg problémát okozó sík- és hullámpalával, bádoggal vagy trapézlemezzel rendelkező épületek tetőfelújítását gyorsan, beázás nélkül el tudjuk végezni.


Az alkalmazott technológiának köszönhetően nincs szükség az adott tető bontására, hiszen annak felületére olvasztva kerül majd az új, megbízható szigetelőanyag. Ennek számos előnye van. Egyfelől nem kell a munkálatok befejezése után a régi palatető elszállításával bajlódni. Az sem elhanyagolható tényező, hogy a végeredmény esztétikus lesz, mely az ingatlan értékét is nagyban növeli. Természetesen tökéletesen véd majd a beázás ellen, így az ebből adódó problémák csak múltbéli rossz emlékek lesznek.

A palatető felújítás a felület szakszerű tisztításával kezdődik meg. Ezt követően szélére vízorral rendelkező, horganyzott profil kerül. A szigeteléshez az egyik legmodernebb modifikált bitumenes lemezt alkalmazzuk, melynek szigetelési adottságait a gyártók különféle műanyagok hozzáadásával maximalizálnak. Ezzel a modern anyaggal hidegben és melegben egyaránt lehet dolgozni, hiszen nem lágyul fel a hő hatására, de rendkívül rugalmas is. Hosszú élettartammal bír, és a célnak is teljes mértékben eleget tesz. Erre a lemezre azonban lángolvasztással még egy égetett kerámiaőrletet is helyezünk, mely hozzájárul a tető kiváló szigeteléséhez és megjelenéséhez. A munkálatok tehát pár nap alatt, hulladék termelődése és beázás veszélye nélkül zajlanak le.

Vissza
Váltás teljes nézetre!